Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Målare i Jönköping

Här hittar du målerifirmor i Jönköping. Hittamålare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation som vill få offerter från en målare som erbjuder måleri- och tapetseringstjänster.

Det finns mängder av målare i Jönköping, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag och målerifirmor. 

Var noga med att beskriva ditt behov så detaljerad som möjligt – det ger målarna i Jönköping bättre möjligheter att ge dig rätt kostnadsförslag.

Efter att du fyllt i formuläret så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att firmor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

 

För alla typer av måleriarbete

Vårt kontaktformulär fyller du i när du behöver komma i kontakt med målerifirmor i Jönköping. Det är det enklaste och smartaste sättet att hitta de bästa målarna, baserat på pris och kvalitet, då du får svar från upp till fem olika målare samtidigt och kan jämföra det erbjudanden.

Det är också det bästa sättet att hitta utförare av just det måleriarbete som du vill ha utfört. Även om det finns många målerifirmor i Jönköping så är de alla inte specialiserade på samma områden, så det är tidskrävande och jobbigt att själv kontakta flera firmor och hoppas att de ska kunna tillgodose dina behov.

Via vår samarbetspartner matchas istället din förfrågan mot rätt målare, och sedan är det bara en fråga om att välja den som kan ge dig det mest prisvärda erbjudandet.

 

För alla typer av personer

Så oavsett om det handlar om att måla om sommarstugan, tapetsera om i barnens rum, kontorets lokaler eller bostadsrättsföreningens radhus så hittar du rätt målare för uppdraget via oss.

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag på måleriarbete. Sätt igång med att hitta din målare i Jönköping redan idag, genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan och skicka iväg din kostnadsfria offertförfrågan!

 

Vad kostar ett måleriarbete i Jönköping?

Slutkostnaden för ett professionellt måleriarbete beror förstås på arbetes omfång. Med andra ord: vad det är som ska göras och hur stor ytan som ska målas är.

Det är det första. Det andra som bestämmer slutpriset är vem du väljer att anlita. Det är faktiskt inte bara så att snittpriserna städer emellan skiljer sig. Även hos målare i en och samma stad kan timpriserna variera ganska kraftigt.

Det bästa du kan göra för att säkerställa att du får ett schysst pris på ditt måleriarbete är helt enkelt att jämföra flera olika målerifirmor. Det gör du gratis via vårt kontaktformulär.

Här kommer några tips på hur du ser till att ditt måleriarbete blir så prisvärt som möjligt: 

  

  • Tänk långsiktigt

Ett måleriarbetes prisvärdhet mäts inte bara i vad du spenderar idag. Ett riktigt bra utfört måleriarbete gör att du inte behöver anlita målare igen på många år. Ett slarvigt eller amatörmässigt jobb behöver göras om desto oftare.

 

  • Nyttja ROT-avdraget

Avdraget på arbetskostnaden gör att det är extra lönsamt att anlita målare idag.

 

  • Fast eller timpris?

När du får dina offerter från de olika målerifirmorna behöver du gå igenom kostnadsförslagen i detalj. Stirra dig inte blind på totalpriset som erbjuds utan gå igenom hur delkostnaderna räknas ut.

Är du mer bekväm med att få ett fastpris än ett timpris finns det målare som också erbjuder det.

 

  • Slut ett skriftligt avtal

Ett muntligt avtal är som upplagt för konflikter när den ena parten inte lever upp till överenskommelsen. Se till att skriva ett kontrakt på hur måleriarbetet ska utföras och vad det ska kosta.

 

Använd vårt kostnadsfria kontaktformulär direkt här på hemsidan för att hitta rätt målare för jobbet. Lycka till med ditt måleriprojekt i Jönköping!

Våra senaste förfrågningar

Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Tvätt/ målning och byte av eventuellt dåliga brädor på radhus. Två våningsradhus på 122 kvm

Nadine bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Hej,
Vi skulle vilja måla vår lgh- Hela lghen är målade i Stockholms vit färg och vi vill att det skall målas till Stockholms vit igen. Alltså bara fräscha upp. Lägenheten är en nyproduktion fr 2015.

Totalt kvm är 82 med två st badrum +…

Jeanette bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Hej!
Önskar offert för tvättning och målning av 1 1/2-plans villa med garage i Hasslum, Skövde. Storlek på villa 12x8m, med högsta höjd 8m. Uterum är påbyggt, vilket kan försvåra åtkomst.
Byggår 2010. Då grundmålad samt målad med färg 2 ggr. Därefter komplettering av utsatta ytor.

Rein bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Mitt hus behöver målas. Det är en enplansvilla (nockhöjd 5,5 m) och ytan utvändigt är ±200 m2 varav ±20 m2 i dörrar och fönstrar. Villan står på en naturtomt och runt huset är det sand.
Till fasaden finns gulfärg och till foder och knutar finns vitfärg…

Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Nybyggd hus 243 kvm behöver målas invändigt

Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Att tapetsera ett vardagsrum i en sommarstuga, endast 15 min från centrala Örebro. . Ganska högt i tak, panel nedre delen av väggen. Tapetvåderna ca 195 cm. Har beräknad att ca 8-9 rullar kommer gå åt. Allt spackling och sliparbete och målning av snickeri är…

Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Vi vill måla tak och väggar i ett rum på 7kvm. Det ska vara vitt tak och enfärgade väggar i NCS-kod: S5010-B50G.

Jessica bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Spackling av innerväggar i nybyggt fritidhus i Gördalen. ca 150kvm vägg
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.