Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Målare i Malmö

Här hittar du målerifirmor i Malmö. Hittamålare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation som vill få offerter från en målare som erbjuder måleri- och tapetseringstjänster.

Det finns mängder av målare i Malmö, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag och målerifirmor. 

Var noga med att beskriva ditt behov så detaljerad som möjligt – det ger målarna i Malmö bättre möjligheter att ge dig rätt kostnadsförslag.

Efter att du fyllt i formuläret så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att firmor i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

 

För alla typer av måleriarbete

Vårt kontaktformulär fyller du i när du behöver komma i kontakt med målerifirmor i Malmö. Det är det enklaste och smartaste sättet att hitta de bästa målarna, baserat på pris och kvalitet, då du får svar från upp till fem olika målare samtidigt och kan jämföra det erbjudanden.

Det är också det bästa sättet att hitta utförare av just det måleriarbete som du vill ha utfört. Även om det finns många målerifirmor i Malmö så är de alla inte specialiserade på samma områden, så det är tidskrävande och jobbigt att själv kontakta flera firmor och hoppas att de ska kunna tillgodose dina behov.

Via vår samarbetspartner matchas istället din förfrågan mot rätt målare, och sedan är det bara en fråga om att välja den som kan ge dig det mest prisvärda erbjudandet.

 

För alla typer av personer

Så oavsett om det handlar om att måla om sommarstugan, tapetsera om i barnens rum, kontorets lokaler eller bostadsrättsföreningens radhus så hittar du rätt målare för uppdraget via oss.

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag på måleriarbete. Sätt igång med att hitta din målare i Malmö redan idag, genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan och skicka iväg din kostnadsfria offertförfrågan!

 

Vad kostar ett måleriarbete i Malmö?

Slutkostnaden för ett professionellt måleriarbete beror förstås på arbetes omfång. Med andra ord: vad det är som ska göras och hur stor ytan som ska målas är.

Det är det första. Det andra som bestämmer slutpriset är vem du väljer att anlita. Det är faktiskt inte bara så att snittpriserna städer emellan skiljer sig. Även hos målare i en och samma stad kan timpriserna variera ganska kraftigt.

Det bästa du kan göra för att säkerställa att du får ett schysst pris på ditt måleriarbete är helt enkelt att jämföra flera olika målerifirmor. Det gör du gratis via vårt kontaktformulär.

Här kommer några tips på hur du ser till att ditt måleriarbete blir så prisvärt som möjligt: 

  

  • Tänk långsiktigt

Ett måleriarbetes prisvärdhet mäts inte bara i vad du spenderar idag. Ett riktigt bra utfört måleriarbete gör att du inte behöver anlita målare igen på många år. Ett slarvigt eller amatörmässigt jobb behöver göras om desto oftare.

 

  • Nyttja ROT-avdraget

Avdraget på arbetskostnaden gör att det är extra lönsamt att anlita målare idag.

 

  • Fast eller timpris?

När du får dina offerter från de olika målerifirmorna behöver du gå igenom kostnadsförslagen i detalj. Stirra dig inte blind på totalpriset som erbjuds utan gå igenom hur delkostnaderna räknas ut.

Är du mer bekväm med att få ett fastpris än ett timpris finns det målare som också erbjuder det.

 

  • Slut ett skriftligt avtal

Ett muntligt avtal är som upplagt för konflikter när den ena parten inte lever upp till överenskommelsen. Se till att skriva ett kontrakt på hur måleriarbetet ska utföras och vad det ska kosta.

 

Använd vårt kostnadsfria kontaktformulär direkt här på hemsidan för att hitta rätt målare för jobbet. Lycka till med ditt måleriprojekt i Malmö!

Våra senaste förfrågningar

Ulrika bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Tapetsering av sovrum och målning av tak

Tarek bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Spkla och måla en lägenhet
39kw -bad rum och kök och inga tak

Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Litet sovrum ca 10 m² golvyta skall målas på tre av väggarna samt tapetseras på den fjärde. Sitter idag tapeter i gott skick. Vi har redan köpt tapeten. Kulören på väggen ska vara offshore Stockholmsvit

Christina bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Måla ett sovrum, enbart väggarna. Det är en nybyggd lägenhet. Rummet är 9 kvadratmeter

Britt-Inger bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Jag önskar hjälp med att måla taket på balkongen. Det är av betong. Balkongen är inglasad. Vill ha den målad i en ljus färg.

Rae bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Måla om huset (ca 200 kvm).

Det behövs också reparations arbete på ett staket på framsidan på huset.

Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Hej! Jag behöver en målare att måla väggar, tak och snickeriet i en lägenhet på ca 40 m2. Visa ställe på taket och väggar ska spacklas och målas på.Tack.

Michaela bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Hej!
Vi har en hund som har bitit på lister på 3 ställen i våran lägenhet samt på 2-3 väggar som skulle behöva åtgärdas så snart som möjligt inför lägenhetsförsäljning. Det är ganska små ytor.
Tack på förhand!
MVH Michaela Nordness
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.